Udstilling / Mässa / Exhibition

Roland LLB 2011

Vi hjælper dig med din business

Fra første tanke – til dit første salg, vi hjælper dig – og er din trofaste medspiller på banen!

I gennem årerne har vi bygget et væld af messestande, fortrinsvis i Bella Centret og en del i Stockholm, på Älvsjö og Kista mässan. Vi værdsætter tæt kommunikation med kunden og løfter med glæde i flok og tager uforudsete udfordringer med et smil.

Lad os hjælpe dig med projekteringen af standen – og fremfor alt, lad os hjælpe dig med at spare penge – når du bestiller på udstillingsstedet.

Vi tænker altid et par skridt forud, og samtidigt med at vi leverer det absolut pæneste ridsefrie udstyr, er vi behjælpelige med godshåndtering og logistik fra lager til messestand, oppakning, opsætning, lyssætning, gulvtæppe, strømdistrobution, køleskab og kaffemaskine – samt de småting, som du måske alligevel har glemt derhjemme…

I løbet af messen kan vi være behjælpelige med, at udskifte glødelamper, småjusteringer, støvsugning af standen, alment forefaldende arbejde. Du siger bare til!

Vi er løsningsorienterede, gebærder og befinder os fint mellem håndværkere og executives, skaffer nemt både en sikkerhedsnål til bagtæppet, en kande kaffe eller isterninger til de kolde drikke.

Når du skal hjem igen, sørger vi får at dine ting bliver sikkert emballeret og trygt fragtet hjem til dig selv igen. Lad os blot gøre det nemt for dig – det er derfor at vi er med!

Kontakt os endelig hvis du har noget på hjerte, vi har sans for helheden

Alle fotos er taget på Ljud,Ljus och Bildmässan i Stockholm maj 2011