Those Kodak moments….

Vi graver lidt i arkiverne og finder guldet frem…

Die Herren – U2 efterligningsorkester drager hvert år ud på sin juleturné for at sprede glæde i Jylland. Det drejer sig om Fermaten, Tobakken og Torvehallerne.

En vigtig ting er, at bandets hof fotograf og altmuligmand, Søren Zeuth og Michael Østerz fra Teater & Lysteknik, fylder bilen med lysudstyr og hjemmelavede delikatesser.

Derfra kommer navnet “Gourmetbussen” og det er ikke småting der bliver disket op med. Faktisk er vi allerede propmætte inden at vi når Storebælt…

Vi glæder os til juleturnéen 2012, hvor vi skal fedes op igen, i mellemtiden kan vi sige at vi medbragte flg udstyr til koncerterne:

2 Clay Paky Alpha 700 HPE  –  4 Clay Paky Alpha 300 HPE  –  18 Alkalite Trackpod TP-80 3 Alkalite Versabar 270  –  3 Eurolite 2-lites  –  6 ETC Source 4 50° 750W profil spots         1 Swefog Ultimate Hazer  –  1 GrandMA Light  –  Div rigging grej og en stor portion glæde!

Die Herren

 Die Herren i Esbjerg – Foto: Søren Zeuth

Carlsberg – Kulturnatten 2011

Natten er sort som…guld – og det var den især den 14 oktober, da Teater & Lysteknik lyssatte udvalgte steder på Gamle Carlsberg i Valby. Det drejede sig om den gamle bryggerbolig og især parken hvor vi lyssatte statuerne langs stierne og det gamle te-hus.

Ved siden af Visit Carlsberg, tårner de to gamle murede skorstene sig op. Opgaven var,   at belyse de to giganter, som kunne ses fra hele Carlsberg området. Det blev gjort med et driftsikkert set-up med 4 stk Clay Paky Alpha 700HPE  –  1 Grand MA Light  samt et fint wireless DMX system, Lumen Radio, venligst stillet til rådighed af GOBO/Highlight her i København. Alle var glade og tilfredse og i løbet af 2012, skal vi tale videre med Carlsberg om, hvordan vi kan udvide konceptet til andre dele af Carlsberg under Kulturnatten 2012.

CarlsbergVisit Carlsberg, foto: Simon Iversen

Lysfestival i Norberg – Sverige 2000-2001

Længst nede i gemmerne fandt vi et par billeder fra nogle store øjeblikke. Et par gode venner i Norberg, fandt på at arrangere en gratis lysfestival for byens beboere. Vi fyldte alle køretøjer hjemme i København og drog 600km op til en meget kold efterårsby for at sprede lys og lyd. Vi var StineW og Lars Brøsti samt den lokale initiativtager og smed, Torbjörn Malm. Sidstnævnte havde smedet et antal ildskulpturer i 3x4m størrelse og viklede dem ind med gaze, og søbede det ind i napalm – det var effektivt!

Ild engel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi håber at vi engang igen kan gentage succesen, når og hvis vi får mulighed for det.     Det var under alle omstændigheder en stor oplevelse som er rar at huske tilbage på.

Norbergs å

 

 

 

 

 

 

 

Fotos: Torbjörn Malm

 

Norbergfestival+PANI

Ja, billedet taler for sig selv, Pani BP5, håndmalet glas af StineW og en magisk nat…

Mimerlaven

 

 

 

 

Foto:

Obscura Frederik Hilmer