Cables, tables and snables

Teater & Lysteknik har markedets reneste og mest tjekkede kabler!

På et tidspunkt var “Automatisk kabel vaske maskine” de mest googlede ord på firmacomputeren. Men spøg til side, vi gør altså en dyd ud af, at det skal være lækkert og tjekket, når du åbner en kabelkasse op fra os.

Til gengæld, håber vi så, og sætter stor pris på, at kablerne også er lækre, pænt oprullede, buntede, nogenlunde rene og fri for tape rester, når vi får dem hjem fra dit job igen. Så kan du trygt regne med at få tilsendt et julekort og blive budt på kaffe, næste gang, at du lejer vores gear.

Vi går altid lidt over i kvalitet når vi laver kabler. Når det gælder lydkabler bruger vi Klotz og  Neutrik komponenter, tyller alt og mærker stik og kabler op med krymp og labels.

F.eks er den nye generation xlr kabler mærket op med farvekoder, længder og en unik kode på XLR stikket som f.eks hedder: T&LT 5-012 og det betyder 5 meter nummer 12

Det sikrer dig dels en længdeangivelse samt at du nemmere kan identificere fejl i større set ups. Derudover er alle xlr kabler mærket op med en farvekrave som følger international standard inden for længdeangivelser. Se nedenstående farve/længde skema.

Samme fine standard, gælder for andre kabler, her er det dog lidt andre farvekoder som gælder. Men alle kabler er altid H07RN-F gummikabel standard med jord, alt med tyller og mærket op.

Standarder indenfor strøm er CEE, Shuko, LK og Tuchel (i nævnte rækkefølge) samt Harting 16 pol for multikabler. Alt 230V er fortrinsvis i 2,5mm2 for lange kabeltræk.

For højttalerkabler gælder EP5, EP6 samt Speakon NL4.

EP-5 = 5×2,5mm2

EP-6 = 4×2,5mm samt 2 paired = 2x5mm2   dvs: 4×2,5mm2 + 2x5mm2 (til 12″ i Res5)

Speakon NL4 = 4x4mm2

T&LT Farvekoder.cwk (TE)